Dacă-ți place, spune și altora

Dacă-ți place, spune și altora

In data 11 februarie 2015, Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea si preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali, Doru Buzducea au semnat un Protocol de colaborare.

Protocolul a fost încheiat în vederea desfăşurării activităţii Domeniului privind prevenirea torturii în locurile de detenţie.

Potrivit documentului încheiat de către cele două părţi, în cadrul Avocatului Poporului vor fi cooptaţi specialişti angajaţi permanent şi colaboratori externi care vor fi selectaţi pe baza propunerilor înaintate de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali.

Conform protocolului, specialiştii angajaţi permanent şi colaboratorii externi, asistenţi sociali, vor face parte din echipele de vizitare a locurilor de detenţie. În document se mai precizează faptul că specialiştii permanenţi vor fi angajaţi cu contract individual de muncă de către Avocatul Poporului cu sprijinul Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, care va participa, prin reprezentanţii săi, la organizarea şi desfăşurarea concursului.

sursa: CNASR